Lovasiskolai szolgáltatások a Bio-Farm Lovasiskolájában

Lovasiskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a lovakkal való jó kapcsolat kialakítására, a velük való helyes bánásmód megtanítására. A lovasoktatásunk keretein belül pedig lehetőséget adunk lovasainknak arra, hogy lovukat megtanulják helyesen megközelíteni, leápolni, felnyergelni, felkantározni, egyéb szerszámokat felhelyezni, a lovat vezetni, a szerszámokat beállítani.
A gyerekeknek lehetőségük van nekik megfelelő méretű kislovakon, pónikon lovagolni, így számukra még biztonságosabbá és élvezetesebbé válhat a tanulás, szoros barátság alakulhat ki köztük és a kis kedvencek között.

Hogy lovaink minden téren a lehető legmegbízhatóbbak legyenek, és így jó élményeket szerezhessenek a lovasoktatás során a tanulóknak, szakképzett oktatóink segítségével folyamatos képzésben részesítjük őket.

OKTATÁSRA JELENTKEZÉS: 06-20-805-3838 Erika Soméus

Futószáras oktatás

Kezdő gyermek és felnött lovasoknak a lovaglás alapjainak teljes körű elsajátítása, (pl. helyes ülés, egyensúly, befolyások-segítségek, felvételek, félfelvételek mindhárom jármódban, stb.), gyerekeknek kislovakon, pónikon, haladó lovasoknak ülésjavítás a még precízebb segítségadások és lovas  érzés kialakulásához; bölcsiseknek, ovisoknak, kisiskolásoknak pónilovas futószárazás, sétáltatás, játszva lovaglás, tornázással, ügyességi feladatokkal is (pl. labdázás lóháton). 2016-ban első alkalommal féláron!

Osztálylovaglás

A futószáras felkészítés utáni önálló lovaglás, mely során lehetőség van a lovaglás ezen a szinten való tudományainak elsajátításához, a lóval való harmónia, egyensúly, lovas érzés és a segítségek, befolyások továbbfejlesztésére. Gyerekeknek- kislovon, pónin is. 2016-ban első alkalommal féláron!

Egyéni oktatás

1 fő oktatása, egyéni edzésprogram, akár az egyedüli oktatást kedvelőknek,  a ló irányítására hangsúlyt fektető órákat igénylőknek, vagy magasabb szinten való edzések (összetettebb segítségek, nehezebb feladatok), kisebb gyerekek kis lovon, pónin is lovagolhatnak, és a haladóbbak akár cavalettin, járóiskolán, kisebb ugrásokon is gyakorolhatnak. 2016-ban első alkalommal féláron!

Tereplovaglás

Tereplovaglás a festői Váli-völgyben. Igény szerint sétalovaglás vagy mindhárom jármódban való lovaglással. Terepbiztos, nyugodt, megbízható kis-lovainkon a gyerekek is élvezhetik kilovaglásokat a természetbe.